Nailart Sunday – A distasteful manicure

May 12th, 2013

LeLack has been having a theme this week on her blog called “Gräsliga veckan” – which you could translate to terrible/horrid/ugly week. I managed to dig up this awful thing I did a few months ago. I was doing nail art with the theme food, and thought it would be a good idea to do a hot dog manicure.

I think the photo speaks for itself:

201301_hot_dog_manicure

Can it get any uglier? The base is China Glaze Street Chic, and then I’ve made the mustard and ketchup stripes with Miyo Sunny and Eyeko Saucy Polish. Let’s just say that this manicure didn’t stay on for long.. =)

Tags: , ,

12 Responses to “Nailart Sunday – A distasteful manicure”

 1. Lela says:

  Det kan bli värre, tro mig;) Men visst det var väl ingen höjdare heller.

 2. Hehe, färgerna passade verkligen som senap och ketchup 😀
  My Nail Polish Online recently posted..Nail Art Sunday – Failed ManicuresMy Profile

 3. Cactus says:

  Men jag tänkte korv med bröd redan innan jag läste i texten att det var det du försökte gestalta, så jag tycker du lyckades jättebra med det! Sen kanske det inte är vackert direkt, men manikyren fyllde uppenbarligen sitt syfte 🙂
  Cactus recently posted..FärgglattMy Profile

 4. Sussie says:

  Hej, tack för din kommentar på min blogg 🙂 Jag måste säga att jag direkt associerade de omisskänsliga rödgula linjerna med ketchup och senap 🙂 Rent hanverksmässigt var det ju ingen misslyckad manikyr alls, den är bra gjord, men en varmkorvsmanikyr är nog per definition svår att bära upp oavsett hur snyggt gjord den är 🙂
  Sussie recently posted..NalArt Sunday – Gräsliga veckanMy Profile

 5. Hihi jag tänkte också på korv med bröd. Inte din bästa manikyr, du är så duktig och kan mycket bättre, det vet jag ju….:-)
  Ann-Sofie/Colour it recently posted..Smitten Polish I Feel…WickedMy Profile

 6. Sofie says:

  Oj! Ja man ser ju direkt vad det ska vara i alla fall, men känns inte som något kul att gå runt med på fingrarna ändå. 😉
  Sofie recently posted..Nailart gone badMy Profile

Post a comment

CommentLuv badge