Zoya – Kimber

November 14th, 2012

I’m still digging through photos from the past year to edit for the blog, it’s nice to have something to fall back on when there’s hardly any light to photograph in these days. Here’s a polish that I wore a few months back, the beautiful Kimber from Zoya’s Surf Collection. From what I can tell the color is a mix of coral, red and pink, and it’s filled with orange/golden shimmer. I don’t remember the number of coats, but if I would guess it’s probably my usual three with Seche Vite on top.

Just look at that beautiful shimmer!

Tags: , , , ,

3 Responses to “Zoya – Kimber”

 1. Chaosophia says:

  Det här är verkligen toppenfint på dig! Känns dessutom som att det är en ganska typisk roxcat-färg?
  Chaosophia recently posted..Nubar – Passionate PurpleMy Profile

  • roxcat says:

   Det har jag inte ens tänkt på att jag kör med såna här färger ofta, men jag har nog intresserat mig för lite varmare rosa/röda de senaste åren =) Annars är lila och teal mina goto-färger.

 2. Chaosophia says:

  Jag tänkte faktiskt mer att den här typen av lack klär dig extremt väl, än att det är just den typen av färg du använder ofta. Du gillar ju starka färger och klär förstås jättebra i dem också, men det här är ändå den färgen som ploppar upp i huvudet på mig när jag försöker föreställa mig dig som person. 🙂
  Chaosophia recently posted..FingerPaints – Plum StartledMy Profile

Post a comment

CommentLuv badge