Zoya Adina

July 13th, 2011

I’ve had this polish for over a year and haven’t used it until now! It’s the purple/green duochrome Zoya Adina, and it’s absolutely lovely to look at. To be honest I’m not sure how many layers I did, but probably three or four plus top coat (a sticky Seche Vite). I found the formula to be a little thin, but easy to apply. I wish I could have snapped some better pictures of it, but these will have to do.

In natural light. Looks like I got some shrinkage going on.

With flash.

Weird angle in natural light, here it looks more like a plum purple. Do you see my tiny thumbnail?

I’ve been quite absent from the blogging for a while, I hope I’ll have time to stock up on some fun things to show you on my vacation, which is only two weeks away now.. and I wouldn’t mind spending some time like this:

Lazy Lakrits

Tags: , , , ,

10 Responses to “Zoya Adina”

 1. Cactus says:

  Snygga gröna flashar där! Och sööööt kisse 🙂

 2. Nea says:

  MMmmm.. snyggt! Om du blir vansinnig av skira lack så avråder jag dig starkt från e.l.f. Annars är de helt ok 🙂 Hehe, vår katt brukar inta samma position och bara njuta.. kanske något man borde ta efter?

  • roxcat says:

   Jag kan inte påstå att jag är särskilt förtjust i skira lack, så det får vara ett riktigt snyggt lack om jag ska stå ut =)

 3. Nailtastic says:

  Älskar Adina! Jag kan inte komma över hur fantastiskt snyggt det är på naglarna.

 4. kerstin says:

  Fint! Jag gillar verkligen kromatiken även om jag inte är så förtjust i ljuslila.

  Katten är underbar! Lik mina föräldrars katt som jag har intill mig nu 🙂

  • roxcat says:

   Själv gillar jag de flesta former av lila =) Då kanske Ki är mer i din smak? Och han är fin, min gosklump Lakrits!

 5. Sminkan says:

  Mmm! Söt katt och fint lack! 😀
  Sminkan recently posted..Priti Devil’s BackboneMy Profile

Post a comment

CommentLuv badge