Sunset Sail

March 26th, 2011

Here’s another polish from the Anchors Away collection, the pale peachy Sunset Sail with silver shimmer in it. I didn’t plan to get this one at first, but I was curious about what it would look like on me. I first tried it out on my toenails and asked my fiance what he thought: “It looks discolored”. That didn’t sound very encouraging… To be honest I wasn’t sure about it myself. But then I tried it on “for real” and I think I actually like it. My fiance still thought it looked ugly, but he doesn’t care much for polishes anyway so it doesn’t really count =) This is three coats plus one coat of Seche Vite:

Full sunlight. I feel that Spring is slowly approaching! The polish looks a little more saturated on the nails than what it looks like in the bottle.

I like the subtle shimmer that some of the polishes from this collection have. It makes it so much more interesting than just a plain creme.

This photo is taken with flash.

What do you think of this one? Gorgeous or ugly?

Tags: , ,

13 Responses to “Sunset Sail”

 1. kerstin says:

  Kanoninft!
  kerstin recently posted..IsaDora 713 South BeachMy Profile

 2. kerstin says:

  Oj, vilket fingersnubbel… Fint, menar jag ju. Man ska inte kommentera för mycket efter att man druckit vin 🙂
  kerstin recently posted..Turning Heads RedMy Profile

 3. Nailtastic says:

  Hm, jag vet faktiskt inte vad jag tycker om detta. Fulsnyggt, kanske? 🙂
  Nailtastic recently posted..Milani Flash LightMy Profile

 4. Ooh, mitt favoritlack åt nude-hållet tror jag! Älskar persikotonen och det subtila skimret. Jag ser absolut inte det fula i det här, fattar inte varför folk tycker det! Hahaha.
  Viola, Killer Colours recently posted..China Glaze – Secret Peri-wink-leMy Profile

  • roxcat says:

   Det kanske är för att det kan vara en lite svår färg beroende på ens hudton? Jag kände mig nog lite schizofren, i ena stunden var den hur snygg som helst och i den andra kände jag mig tveksam.. =)

 5. Sanna says:

  Jag vill faktiskt ha det där! Vill se hur det ser ut på mina fingrar. Verkar som du säger bero på vilken hudton man har
  Sanna recently posted..swallowMy Profile

  • roxcat says:

   Ja det beror nog rätt mycket på vilken hudton man har. Tittar man bara på lacket så tycker jag det är en väldigt fin och mjuk färg i alla fall.

 6. Pamsan says:

  Hm…ser inte så dumt ut ändå. Jag kan slå vad om att det kommer att skära sig big time med min hudton men jag är förtjust i skimret. Fasen…vill inte gilla alla lack i kollektionen….då blir jag ju tvungen att köpa alla. :/ 😀
  Pamsan recently posted..OPI – Extra-Va-VaganzaMy Profile

 7. Sminkan says:

  Det är väldigt speciellt men därför också intressant!

Post a comment

CommentLuv badge