China Glaze Bogie

December 1st, 2010

I haven’t posted much of my polishes from the Vintage Vixen collection, and that’s because all the photos came out a disaster! I really need to find better ways to photograph without natural daylight. But I really wanted to show Bogie so I’ve tried to get a few photos that may hint at what a beautiful polish this is. It’s actually a shade that I normally wouldn’t go for, as I prefer bolder colors, but it’s really beautiful! It’s a dark plum shade with a nice shimmer to it. It applied well as the rest of the collection, and I went for two layers (three on some nails).


This photo is actually taken a week later, with an extra layer added. I wanted to get one photo with some daylight.

Tags: , ,

2 Responses to “China Glaze Bogie”

  1. Sminkan says:

    Det känns som att jag har kommenterat det här redan men jag ser inte det så jag kör en gång till. Jag älskar verkligen Bogies nyans och den klär dina händer också. Det är en färg som är diskret på ett sätt men samtidigt funkar bra även som lite edgy. Påminner om mig, tycker jag, som idag är en rätt städad medelålders tant men samtidigt bevarat min punkiga, svartrockiga lilla rebelltjej någonstans och låter henne skymta fram om betraktaren bara är uppmärksam.
    Sminkan recently posted..Sea OtterMy Profile

  2. roxcat says:

    Det var en väldigt bra beskrivning av det här lacket! Diskret men även edgy om man känner för det.

Post a comment

CommentLuv badge