Tina

Jag heter Martina Karlsson och kallas oftast för Tina. Jag är 40 år och bor numera i Onsala med min sambo David, och våra katter Lakrits och Sisco. Jag är född och uppvuxen i Halmstad, och denna stad kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat. Efter att ha läst Valfritt Informatikprogram på högskolan i Halmstad, jobbar jag numera som systemutvecklare i Kungsbacka.

Musik

Roxette har varit min favoritgrupp i många år, och kommer säkerligen förbli så. Det finns inget som går upp mot Gessles underbara skapelser =) Men jag lyssnar faktiskt på annat också då jag i stort sett är en allätare när det gäller musik. Förutom Roxette lyssnar jag på det mesta men är väldigt svag för 80-talsmusik. Genrer som jag lyssnar på är bland annat pop, rock, synth, EBM, symphonic metal och gammal go eurodance. Speciellt synth och annan electronica har jag fastnat för på senare år. Några artister som är värda att nämna är S.P.O.C.K, Apoptygma Berzerk, Covenant, Depeche Mode, Juno Reactor, Funker Vogt, And One och Blutengel. Om du har Spotify kan du kolla in några av mina spellistor på min Spotify-profil.

Intressen

Många timmar av min fritid spenderas vid datorn, och då är det mycket bloggläsande om framför allt smink och nagellack. Och sedan går det åt några timmar till att leta upp allt som ska shoppas =) En av mina största hobbys är att göra bilder med Poser, och detta har jag tillägnat en egen sida. Besök gärna roxcat's poser pages om du vill se mer. Det blir även en del teckningar och foton också, och det lägger jag upp här. Programmering och webbutveckling har också jag stort intresse av, men tyvärr blir det mest på jobbet jag pillar med det nuförtiden.

Jag skulle nog vilja påstå att jag är en samlare. Jag kanske inte har så mycket inom en kategori, men samlar man på lite av varje så blir det mycket i slutändan! Här är några exempel på vad som har fått flytta hem till mig genom åren:

roxcat?

Var kommer namnet roxcat ifrån? Som jag tidigare skrivit är jag ett stort fan av Roxette, och katten har alltid varit ett av mina favoritdjur. Genom att kombinera dessa hittade jag det namn som jag använt mig av på Internet från början av detta millenium.

Diverse onödigt att veta om mig:

tina