Cactus’ Nail Polish – Polonium

September 14th, 2012

Is it already Holo Friday again? Time really flies! I managed to snap a few photos of this beauty while there was still some sun last week. Polonium is a beautiful light turquoise shade, and is one of the four polishes that Cactus made for the Spectrum β collection. The holo effect is quite beautiful, and it shows up even in low lights indoors. I ended up with three coats of this. It was pretty easy to work with, though there was a little tendency to bald spots like with other holographic polishes. It dries a little matte which is also to be expected, so I added a coat of Seche Vite, mostly to increase wear time. I’ve worn this for five days now and it’s still going strong!

I had just filed my nails, that’s why it looks like tip wear on my index nail.

So what can I say? Thumbs up for this polish!

Tags: , ,

10 Responses to “Cactus’ Nail Polish – Polonium”

 1. kerstin says:

  Ja! Tummen upp!

 2. Cactus says:

  Det har just varit diskussioner om hållbarheten på Spectrum-lacken på min blogg så det var roligt att höra att det håller bra! (mycket har jag testat med dem men inte det ^^)

  Helt off topic… jag läser ofta bloggar på lunchen på jobbet och det går bra med alla utom din. Vårat nätverk/server/vad det nu är, påstår att din blogg är porr, jag fattar verkligen inte hur den lyckas! Så jag har väntat halva dan på att komma hem och läsa det här inlägget, det är ju så kul att se vad folk tycker om lacken 🙂
  Cactus recently posted..Layla – Jade Groove, & franken-infoMy Profile

  • roxcat says:

   Ja, men min blogg är ju full av nagelporr? =)

   Det var intressant, undrar om det går att luska ut varför den blivit spärrad.. Jag har ju en annan site på den här domänen med lite digitala bilder gjorda i 3D-programmet Poser. De innehåller lite digital nakenhud, undrar om det kan vara det?

 3. Sminkan says:

  Väldigt snyggt! Cactus har gjort ett bra jobb!
  Sminkan recently posted..Layla Misty BlushMy Profile

 4. Nailtastic says:

  Väldigt tjusigt!
  Nailtastic recently posted..Depend #326My Profile

 5. Emma P says:

  Mycket fint!
  Emma P recently posted..Layla Misty BlushMy Profile

Post a comment

CommentLuv badge